MODA

Care sunt cele mai la moda echipamente NBA din toate timpurile

Moda se schimba de la an la an, si acest lucru nu este valabil doar pentru oamenii obisnuiti, ci si pentru sportivi. In acest articol, ne vom referi strict la o categorie de sportivi, da, aceeasi sportivi, prietenii şi iubiţii noştri urmăresc şi pariază pe ei online când găsesc case pariuri online bun, si anume la cei din NBA, si mai exact la echipamentele acestora.

Care dintre acestea au fost cele mai apreciate de criticii de moda de-a lungul timpului? Hai sa vedem care este parerea specialistilor in moda.

Los Angeles Lakers, 1960-1967

Acesti jucatori sunt cunoscuti pentru echipamentele lor in culori aurii si violet. Chiar daca la inceputurile lor erau aproape de a alege combinatia de alb cu albastru, au decis ca auriul si violetul sunt nuante mult mai potrivite pentru echipamentele lor.

In timp ce Kareem Abdul-Jabbar, Kobe Bryant, si Magic Johnson au purtat de-a lungul carierei lor tricourile standard de violet si auriu, alte legende NBA precum Elgin Baylor, Laker, si Jerry West au optat pentru alb atunci cand au jucat acasa, si pentru rosu atunci cand au jucat in deplasare.

Atlanta Hawks, 1971-1972

Daca am incerca oricare dintre noi sa combinam culori precum verde menta, alb, si albastru, cel mai probabil rezultatul ar fi unul dezastruos. Din fericire, pentru echipa NBA Atlanta Hawks, acest mix de nuante a fost unul extrem de apreciat in lumea modei, si asta pentru ca s-a creat un echilibru perfect in toate aceste tonuri.

In 1971, Hawks a venit cu cel mai revolutionar model de echipament, care a ramas in istorie ca fiind unul extraordinar de atragator.

Seattle Supersonics, 1995-2002

In jurul anilor 90, foarte multe echipe din NBA aveau modele destul de simple, dar cu siguranta nu era cazul si celor de la Seattle Supersonics, care aveau un design dinamic si o schema de culori extrem de interesanta care cuprinde nuante de verde inchis si chihlimbar.

Phoenix Suns, 1993-2000

Chiar daca pare greu de crezut, Phoenix Suns a reusit cumva sa creeze un echipament grozav din culorile negru, alb, violet, si portocaliu. Chiar daca la prima vedere, aceasta combinatie de nuante pare mult prea mult,rezultatul a fost de-a dreptul spectaculos, si astfel a luat nastere unul dintre cele mai la moda echipamente NBA din istorie.

Nu doar combinatia de culori este una extrem de interesanta, ci si amplasarea literelor si a numerelor este una cat se poate de deosebita.

Utah Jazz, 1979-1996

Schema de culori aleasa de aceasta echipa impreuna cu nota muzicala amplasata in locul literei ’’J’’ a fost cu siguranta una extrem de inspirata, si drept urmare a ramas in istorie ca unul dintre cele mai bune design-uri de echipamente pentru sportivii NBA. Jucatorii ar trebui sa fie recunoscatori orasului New Orleans pentru design-ul original.

Indiana Pacers, 1990-1999

Daca esti de parere ca tricourile pe care aceasta echipa le-a purtat in a doua parte a anilor 90, era oarecum asemanatoare cu o tinuta pe care ar purta-o un atlet, atunci parerea ta nu este prea departe de adevar. Florence Griffith Joyner a creat tricourile pe care Indiana Pacers le-a purtat aproximativ un deceniu, tricouri care au fost extrem de apreciate de specialistii in fashion, si prin urmare au primit titlul de unul dintre cele mai bune echipamente de NBA din toate timpurile.

Comentariile sunt închise pentru Care sunt cele mai la moda echipamente NBA din toate timpurile