MODA

Show-uri de moda pe care trebuie sa le vezi o data-n viata

Pasiunea pentru moda este ceva care te face sa vibrezi de fiecare data cand deschizi o revista de fashion sau privesti o emisiune dedicata modei. Este pur si simplu ca un drog, dar unul placut care nu iti da pace pana ce nu esti la curent cu toate tendintele in moda.

Asadar, daca esti atrasa de aceasta latura, atunci iata care sunt cele mai populare show-uri de moda pe care sa le vezi o data-n viata.

Paris Fashion Week

Saptamana Modei la Paris este, fara indoiala un eveniment de amploare care nu trebuie ratat de nici o fashionista adevarata. Evenimentul se intinde pe mai multe zile, in care au loc prezentari de moda ale celor mai cunoscuti designeri din lume, care isi expun pe podium colectiile.

Asa cum spune si numele, evenimentul are loc la Paris, de doua ori pe an si aduna pasionati de moda dar si curiosi din toate colturile lumii. Pur si simplu,capitala Frantei devine in aceste perioada ale anului un loc de pelerinaj pentru toti iubitorii de moda care vor sa fie la curent cu ultimele tendinte.                                                                                                                            

Milan Fashion Week

Saptamana modei din Milano este emblema orasului Italian inca din 1958, si de-a lungul timpului a gazduit cei mai cunoscuti designeri de moda din lume. Spectacolele sunt din ce in ce mai sofisticate, de la an la an, si daca esti o pasionata de moda, atunci cu siguranta trebuie sa mergi macar o data in viata la Milan Fashion Week.

Evenimentul este in mare parte organizat de Camera Nationala a Modei Italiene, o societate non-profit, care este responsabila de gazduirea acestor tipuri de evenimente. Saptamana modei la Milano este un spectacol de zile mari, la care participantii fac parte din toate categoriile sociale.                                                                                                                              

New York fashion Week

New York-ul este un oras de-a dreptul spectaculos, un oras metropolitan in care moda joaca un rol extrem de important pentru foarte multi oameni. Ei bine, evenimentul in sine este asemanator cu cele mentionate mai sus, doar ca este la o scara mult mai larga. 

In ambele sezoane, colectiile internationale de articole vestimentare sunt prezentate cumparatorilor, presei, dar si publicului larg.

London Fashion Week

Daca iti doresti sa fii printre primele persoane care afla ce tendinte sunt in moda in noul an, atunci trebuie neaparat sa mergi la London Fashion Week. Evenimentul are scopul de a apropia atat designerii consacrati cat si pe cei noi, impreuna cu presa, si pasionatii de moda. In fiecare an, spectacolul care se tine in fascinantul oras Londonez, atrage spectatori din toata lumea.

Comentariile sunt închise pentru Show-uri de moda pe care trebuie sa le vezi o data-n viata