VEDETE

Cele mai influente celebritati de pe retelele de socializare

Retelele de socializare s-au dezvoltat extrem de mult in ultimii ani!
Cu oamenii care folosesc rețelele sociale pentru divertisment (jucând jocuri, folosind Betano bonus , ascultând muzică), unii oameni au apelat la ea pentru a-și crea cariera!
Ce mai multi utilizatori au rol de influenceri. Acesta este si cazul vedetelor care au ajuns sa influenteze extrem de mult tinerii din ziua de azi.

Iti prezentam mai jos o parte din cele mai influente celebritati de pe retelele de socializare.

Cristiano Ronaldo, 190 de milioane de urmaritori

Toata lumea stie cine este Cristiano Ronaldo, dar cel mai probabil multi nu stiu ca jucatorul de fotbal este considerat cel mai influent utilizator al retelelor de socializare. Acesta are, nici mai mult nici mai putin, de 190 de milioane de urmaritori, rezultat pe care cu siguranta nu s-a gandit ca il va obtine.                                                                                                                              

Cristiano Ronaldo joaca pentru faimoasa echipa italiana de fotbal, Juventus, si a castigat de trei ori pana in prezent trofeul ’’Mingea de Aur’’ pentru cel mai bun jucator de fotbal european, si de patru ori premiul ’’Cizma de Aur’’.

Ariana Grande, 167 de milioane de urmaritori

Chiar daca este la o varsta frageda, se pare ca Ariana Grande este extrem de iubita si apreciata in intreaga lume, fapt demonstrat de numarul urmaritorilor de pe retelele de socializare. Cariera artistei a inceput inca din copilarie, iar in prezent Ariana isi imparte viata intre inregistrarea albumurilor, filmari pentru filme si seriale TV, si mai nou joaca si in piese de teatru.

Selena Gomez, 161 de milioane de urmaritori

Si Selena Gomez se numara printre cele mai influente celebritati de pe retelele de socializare, lucru care nu poate altceva decat sa o incante. La numai 27 de ani, artista se poate mandri cu statuturile de cantareata, actrita, compozitoare, si autoare a mai multor lucrari muzicale. In plus, Selena a primit si titlul de ‘’Ambasador de Bunavointa’’ UNICEF.

Kim Kardashian, 151 de milioane de urmaritori

Kim Kardashian face parte si ea din lista celor mai influente vedete de pe retelele de socializare, si asta datorita mega show-ului ‘’Keep up with Kardashians’’. Numarul imens de fotografii si video-uri postate pe retelele de socializare au reusit sa atraga extrem de multi urmaritori.

Acestia nu doar ca sunt interesati sa stie ce mai face si cu ce se mai ocupa vedeta, dar sunt si foarte influentati de aceasta, atat din punct de vedere al stilului vestimentar, cat si din punct de vedere al principiilor, etc.

Leo Messi, 136 de milioane de urmaritori

Nici Leo Messi nu este mai prejos, fotbalistul fiind si el extrem de iubit in intreaga lume. Acesta are 136 de milioane de urmaritori pe retelele de socializare, si cel mai probabil majoritatea dintre acestia sunt pasionati de fotbal. Indiferent de numarul urmaritorilor, Leo Messi este cel mai bun jucator de fotbal al Argentinei, titlu care nu poate sa ii aduca altceva decat satisfactie maxima.

Beyonce, 135 de milioane de urmaritori

In ciuda faptului ca Beyonce s-a dedicat mai mult vietii de familie, in ultimii ani, decat carierei, cantareata este inca foarte iubita si apreciata peste tot in lume. Beyonce este cu siguranta o figura legendara in industria muzicala. Aceasta a vandut de-a lungul carierei sale zeci de milioane de albume, si a primit si premiul Grammy de nenumarate ori.                                                      

Potrivit criticilor muzicali, artista a fost si inca este un influencer puternic in mediul online si nu numai, contribuind semnificativ in ceea ce priveste sfera muzicii populare. Prin urmare, aceasta are toate motivele sa detina acest numar impresionant de urmaritori pe retelele de socializare.

Comentariile sunt închise pentru Cele mai influente celebritati de pe retelele de socializare