RELATII

De ce sunt barbatii rai atat de atragatori

Cu siguranta nu exista o femeie care sa nu se fi intalnit la un moment dat in viata, cu un ‘’baiat rau’’. Practic, aceasta expresie se refera la faptul ca acel barbat nu este si nu va fi niciodata potrivit pentru tine.                                     

Chiar daca o relatie, indiferent de cat de scurta ar fi ea, cu un ‘bad boy’’ nu te va face fericita, te va invata cu siguranta foarte multe lucruri importante. Hai sa vedem de ce sunt barbatii rai atat de atragatori si de ce foarte multe femei nu rezista atractiei lor.

Inainte de toate, cum stii ca ai de-a face cu un baiat rau  

Psihologii spun ca exista anumite semne care ne ajuta sa ne dam seama ca avem de-a face cu un baiat nepotrivit pentru noi. Iata care sunt acestea.

1. Nu isi tine promisiunile

Este perfect normal sa intervina ceva si sa anuleze o intalnire, dar daca acest lucru se intampla foarte des, atunci cu siguranta ai in preajma un baiat care nu stie ce vrea si caruia ii place sa se joace. Nu te lasa dusa de vorbe dulci si minciuni, ci ia atitudine si incheie cat mai curand relatia pentru linistea ta sufleteasca dar si mentala.

2. Nu ii cunosti prietenii si nici familia

Daca esti impreuna cu el de ceva timp dar inca nu i-ai cunoscut familia sau prietenii, atunci ar trebui sa te intrebi daca el intr-adevar te considera o persoana speciala din viata lui, sau doar ceva trecator.

3. Te dezechilibreaza constant                              

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, se refera la faptul ca el nu este constant in comportamentul fata de tine. Intr-o zi este foarte afectuos, in timp ce in urmatoarea este foarte rece si distant. Intr-o seara poate vorbi cu tine ore intregi, pentru ca mai apoi sa nu mai dea nici un semn de viata pentru cateva zile , sau sa iti raspunda foarte vag.                                                             

Practic, nu stii niciodata in ce punct se afla relatia voastra su daca se indreapta catre ceva bun si de viitor.

4. Iti spune ca nu este pregatit pentru o relatie, dar se vede cu tine

Afirmatiile contradictorii sunt foarte comune in randul baietilor rai carora le place sa experimenteze. Chiar daca ti se spune ca esti speciala si unica, pe de alta parte ti se spune si ca nu este inca momentul pentru ceva mai serios. Pur si simplu orice lucru frumos pe care ti-l spune va avea in secunda urmatoare o contra replica.                                                                               

Practic, baiatul rau stie cum sa te ‘’urce’’ si sa te ‘’coboare’’, pentru a crea nesiguranta in tine, si pentru a te face sa te simti si mai atrasa de el.

Ce anume face baietii rai atat de atragatori

In general, acestia atrag prin faptul ca sunt foarte stapani pe ei, atat pe vorbele pe care le spun cat si pe actiunile pe care le fac. Indiferenta acestora poate fi destul de atractiva mai ales daca femeia este imatura din punct de vedere emotional. Psihologii spun despre acesti bad boys ca sunt ‘’escroci sentimentali’’, extrem de egoisti, care nu fac niciodata nimic pentru cealalta persoana decat daca au un interes ascuns.                                                                                       

Un alt detaliu care ii face pe acestia extrem de atragatori este si faptul ca sunt in cele mai multe cazuri inconjurati de multe admiratoare, si au un cerc de prieteni destul de atractiv. Mai mult decat atat, o mare parte dintre acestia arata si foarte bine din punct de vedere fizic, ceea ce evident ca este un atuu de care cu siguranta nu ezita sa se foloseasca de fiecare data cand este nevoie pentru a-si atinge scopul.

Comentariile sunt închise pentru De ce sunt barbatii rai atat de atragatori