RELATII

Cum il cuceresti daca este un pasionat de sport

Tocmai ce ai aflat ca barbatul cu care urmeaza sa te intalnesti este pasionat de un anumit sport? Iti doresti sa il impresionezi si sa il faci sa ramana cu gandul doar la tine?

Daca ai raspuns da la ambele intrebari, atunci te afli exact in locul potrivit, pentru ca iti vom spune mai jos cateva mici secrete acre te vor ajuta sa cuceresti inima unui pasionat de sport.

Inainte de toate, documenteaza-te

Inainte de a face orice altceva, si inainte de a merge la intalnire, trebuie neaparat sa te documentezi despre sportul de care el este pasionat. Nu este nevoie sa stii foarte multe lucruri, ci sa iti faci macar o idee despre ceea ce inseamna acel tip de sport. Ai internetul la dispozitie, deci acest lucru nu ar trebui sa fie unul greu de realizat.

Asculta-l

Foarte multe femei au tendinta, ca atunci cand barbat vorbeste despre sport, sa schimbe subiectul sau chiar sa ii spuna ca nu le intereseaza acest aspect. Acest lucru este total gresit, mai ales daca abia ai cunoscut pe cineva si vrei sa il cunosti mai indeaproape. Ceea ce trebuie sa faci este sa il asculti, si chiar sa porti o conversatie pe tema aceasta.

Tocmai de aceea am mentionat mai devreme ca este foarte important sa cunosti cateva amanunte despre sportul lui preferat. Tinand cont de acest sfat vei vedea cat de multumit va fi si cat de mult te va aprecia. 

Ofera-i un dar

Poate vei spune ca este prea mult de la prima intalnire sa ii oferi un dar. Ei bine, nu este deloc prea mult daca stii ce cadou sa alegi. Nu cumpara ceva scump, ci alege mai degraba ceva simbolic care sa aiba, evident, legatura cu sportul lui preferat. 

Un breloc sau o sapca ar fi ceva extraordinar de frumos sa oferi in dar, iar el va fi cu siguranta impresionat si te va aprecia pentru ca ai tinut cont de pasiunea sa.

Rezerva bilete la meci

Daca esti o persoana cu initiativa, iar barbatul cu care te intalnesti este pasionat de un anumit sport, atunci poti rezerva bilete la meciul lui preferat. Nu-i spune nimic despre asta, ci pur si simplu da-i intalnire in zona in care este spectacolul. Cu siguranta va fi surprins in cel mai frumos mod posibil, iar tu vei fi extrem de multumita ca ti-ai atins scopul.

Respecta-i pasiunea

A-i respecta pasiunea pentru sport inseamna a nu avea nimic impotriva atunci cand merge la un meci impreuna cu prietenii, a nu vorbi urat despre sportul lui preferat, etc. Toate aceste amanunte conteaza foarte mult intr-o relatie, si trebuie neaparat sa tii cont de ele pentru ca lucrurile sa fie armonioase intre voi, mai ales atunci cand ai de-a face cu un impatimit al sportului.

Comentariile sunt închise pentru Cum il cuceresti daca este un pasionat de sport