VEDETE

Fenomenul ’’Kardashians’’ si de ce sunt acestea atat de faimoase

Multi le iubesc, in timp ce altii pur si simplu nu inteleg cum de au ajuns acestea sa fie atat de faimoase si sa aiba atat de multi fani. Intr-o oarecare masura putem spune ca lumea in care traim este destul de superficiala, si nu apreciaza valorile care ar trebui recunoscute si apreciate.

Cota la care a ajuns faima familiei Kardashians este cu siguranta alarmanta, si ne face sa ne intrebam de ce oamenii isi petrec o mare parte din viata lor urmarind un reality show din care nu au pur si simplu nimic de invatat.

Cum a inceput de fapt totul?

AlexFox253 [CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)]

Asa cum spuneam mai devreme, foarte multi oameni se intreaba cum de familia Kardashians a ajuns atat de faimoasa? Ei bine, daca ar fi sa ne intoarcem in timp, povestea a inceput ca in felul urmator. Robert Kardashian, un avocat de origine armeana a devenit cunoscut in urma cazului extrem de mediatizat, O.J. Simpson, personaj care a fost vedeta de cinema, dar si jucator in Liga Nationala de Fotbal, si care a fost acuzat de crima in anul 1994.                                               

Robert Kardashian a fost unul dintre avocatii apararii acestuia, si l-a ajutat pe Simpson sa fie efectiv absolvit de orice vina. In aceasta perioada, Robert a fost pentru prima data expus publicului larg, si de aici a inceput de fapt intreaga poveste. Intre anii 1978 si 1991, Robert a fost casatorit cu Kris Jenner, iar din acest mariaj au rezultat nici mai mult nici mai putin de 4 copii, Kim, Kourtney, Khloe, si Rob.

Cine sunt membrii familiei Kardashian?

Kim Kardashian este cea mai popular dintre toti copii familiei Kardashian, inca de pe vremea cand a aparut timid in umbra celebrei Paris Hilton, fiind la acea vreme atat styilistul cat si personal shopper-ul acesteia. In anul 2007, aceasta a fost implicata intr-un scandal destul de urat, care a luat nastere de la o caseta video cu imagini extrem de compromitatoare, in care Kim aparea cu iubitul ei, rapperul Ray J. De la valve creata de aceasta caseta, Kim a ajuns in atentia presei si a continuat sa fie studiata amanuntit.

 Kourtney Kardashian este si ea un personaj destul de controversat, si asta datorita relatiilor tumultoase pe care le-a avut de-a lungul timpului. Ea a reusit sa contribuie astfel la mentinerea faimei familiei Kardashian, reusind in acest mod sa starneasca o curiozitate foarte mare in randul fanilor.

Bettina Cirone [CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)]

 Khloe Kardashian este cea de-a treia membra a faimoasei familii care s-a casatorit de curand cu baschetbalistul Lamar Odom. In ceea ce priveste cariera sa, aceasta a fost implicata in mai multe proiecte de televiziune si radio, si a reusit sa socheze fanii cu transformarea radicala a corpului ei. De-a lungul anilor, aceasta a suferit mai multe interventii chirurgicale estetice, interventii care au fost aspru criticate, si, pe buna dreptate, am spune noi.

 Rob Kardashian este singurul baiat din familie, si totodata singurul de care nu s-a auzit prea mare lucru. Cel mai tanar membru al familiei Kardashian si-a dorit sa fie cumva la marginea popularitatii, evitand in acest mod presa si toate aparitiile in reality show-ul familiei sale. Tot ce se stie despre el este ca a fost intr-o relatie amoroasa cu Rita Ora, dar in afara de acest amanunt, el nu si-a dezvaluit nicioadat viata personala in fata presei, lucru care este, fara indoiala, demn de admirat.

Comentariile sunt închise pentru Fenomenul ’’Kardashians’’ si de ce sunt acestea atat de faimoase